Back to the top

Sercan Kasap

Sercan Kasap
Gecertificeerd Arbeidsdeskundige
en re-integratiecoach

Na de voltooiing van mijn studie HBO-Rechten aan de Hogeschool Rotterdam heb ik bij verschillende gemeenten gewerkt in het sociale domein. Vervolgens ben ik gaan werken bij het UWV. Daar ben ik in aanraking gekomen met het beroep arbeidsdeskundige en heb ik mij hierin verder bekwaamd. Vanwege deze functies heb ik een brede kennis opgedaan van wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en verzuim, alsmede kennis van het houdings- en bewegingsapparaat.

Ik heb Turks-Nederlandse roots en ben opgegroeid in een multiculturele samenleving. Daardoor kan ik intuïtief goed inspelen op cultuurgebonden meningen en belangen van verschillende betrokkenen. Ik ben in staat om goed te communiceren met mensen met verschillende culturele achtergronden. Dat stelt mij in staat onbegrip, onduidelijkheden en geschillen te voorkomen.

De geloofwaardigheid en acceptatie van het arbeidsdeskundig oordeel is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Omdat ik verwachtingen goed kan managen en goed kan omgaan met verschillende belangen, zijn betrokkenen tevreden over mijn werk. En daar doen we het voor.