Back to the top

Özlem Adsiz

Özlem Adsiz
Geaccrediteerd Herstelcoach
Re-integratiedeskundige
Trainer interculturele communicatie
Projectmanager diversiteit & inclusie

Als herstelcoach help ik letselschadeslachtoffers om de balans te herstellen, door (weer) in hun eigen kracht te gaan staan en hun leven weer waardevol te gaan vinden. Ik ga uit van de mogelijkheden van mensen en niet van hun beperkingen of belemmeringen.

Na de afronding van mijn studies Psychologie (specialisatie Psychodiagnostiek) en Human Resource Management (specialisatie Arbeid & Gezondheid) was ik 8 jaar werkzaam als re-integratiecoach en casemanager bij de Gemeente Den Haag. Ik werd me gaandeweg meer bewust van mijn kwaliteiten: motiveren, activeren, verbinden, oprecht contact maken met mensen, doortastend en overtuigend zijn.

Doordat mijn ouders van Turkse komaf zijn ben ik opgevoed met zowel de Turkse als de Nederlandse normen en waarden. Daardoor kan ik culturele aspecten herkennen en begrijpen. Dit biedt meerwaarde tijdens de begeleiding van niet-westerse cliënten, omdat het opbouwen van een vertrouwensrelatie en het verhogen van de motivatie van de cliënt erg belangrijk zijn.

In 2018 heb ik het diploma Herstelcoach van opleidingsinstituut Quasir behaald. Daarnaast hoop ik dit jaar mijn inschrijving in het NIVRE-Register te voltooien.