Back to the top

Marischka Scheltus

Marischka Scheltus
Herstelcoach – Mediator

Marischka is een bijzondere combinatie van vele talenten. Haar kracht zit ‘m in verbinden. Verbinden met de cliënt op een diepgaand niveau waardoor de resultaten die bereikt worden en de oplossingen die gevonden worden altijd persoonlijk, overtuigd en duurzaam zijn. Zowel in coaching- als in mediation trajecten. Verbinding brengt zij ook tot stand binnen het individu. Tussen hoofd en hart, lichaam en geest. Want alleen dan kan iemand daadwerkelijk weer zelf de teugels van zijn/haar eigen leven in handen nemen.
Ook dat is iets wat zij als geen ander weet te bereiken: eigen regie. Herstellen -op wat voor manier dan ook- of samen tot een oplossing komen in een mediation kan -daar is zij van overtuigd- op duurzame wijze als het individu daar volledig en geheel zelf de verantwoordelijkheid voor voelt en neemt. Herstel is een vrije keuze, is haar motto.

Zij is een kansengever, een bruggenbouwer, een woordkunstenaar en een positivo pur sang. Met haar Surinaamse roots vormt zij een mooie aanvulling op het team van Inter Focus.

Naast haar werk voor Inter Focus verzorgt zij onder andere coaching op het gebied van burn-out, bore out en loopbaan ontwikkeling. Zij geeft (team) trainingen over communicatie, samenwerking, talent en timemanagement. Daarnaast verzorgt zij ook juridisch advies op het gebied van contractenrecht en algemene voorwaarden.

Om de lijst met talenten compleet te maken is zij sinds een paar maanden ook gecertificeerd Personal Trainer bij de fti20 formule en werkzaam in de studio in Rotterdam Hillegersberg.

In haar vrije tijd is ze regelmatig te vinden in de karate- of fitnesszaal. Daarnaast mag ze graag schilderen, fotograferen en koken.

© 2021 INTER & FOCUS Intercultureel Expertisecentrum B.V.